Horoskop

Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav

Ljepota života leži u onom što je oku nevidljivo, a rukama nedostižno. Jedna od takvih tajni je i horoskop, umjetnost otkrivanja onog što dolazi na temelju onog što je prošlo.

Astrologija je vrlo moćno oruđe koje može pružiti utjehu, dati savjet i motivirati čovjeka da postane najbolja moguća verzija sebe samoga. Ako znate nešto o horoskopu i svom horoskopskom znaku ovaj tekst će vam pomoći da lakše pronađete svoju srodnu dušu i da uronite u svijet beskrajnih mogućnosti koje vam otkrivaju najsjajniji predmeti u vašem životu – zvijezde.

U nastavku otkrijte najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav, strast i duboku intimnu vezu. 

OVANosobe rođene u znaku Ovna su čvrstog karaktera i spremni prihvatiti sve izazove koje život stavlja pred njih. Ovnovi su samouvjereni, hrabri te iznimno strastveni i vrlo se često nađu u situaciji da djeluju, a tek kasnije razmišljaju o svojim postupcima. 

Ovnovi su jakog natjecateljskog duha i ne odustaju dok ne dosegnu planirane ciljeve. Jako se dobro slažu s ljudima rođenim u znaku Lava i Strijelca, s kojima mogu stvoriti jake prijateljske ili poslovne veze.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE :

VODENJAK – gotovo savršena veza u kojoj će jedan partner drugome dati dovoljno slobode, a s godinama će se razviti neraskidiva povezanost.

BLIZANAC – kvalitetna komunikacija i međusobno razumijevanje odlika je veze između Ovna i Blizanca.

LAV – emocionalna veza između Ovna i Lava je jako jaka i strastvena.

STRIJELAC – Ovan i Strijelac imaju iznimno nadahnut odnos koji započinje vrlo strastvenim privlačenjem. 

BIKosobe rođene u znaku bika su izuzetno razumne i praktične u svakodnevnom životu, a njihovi prijatelji, obitelj i partneri najviše cijene njihovu pouzdanost. Bikovi uvijek završe ono što su započeli i mogu biti izuzetno tvrdoglavi kad nešto naume. 

Poznati su i po svojoj moći slušanja i po zaštitničkom stavu prema onima koje vole. S obzirom na to da su bikovi veliki romantičari očekuju iskrenost i povjerenje od voljene osobe. Osoba koja je u vezi s bikom mora biti strpljiva jer bik ponekad pokazuje posesivnost, ali će joj se to višestruko vratiti kroz partnera na kojeg se uvijek može osloniti.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

RAK – Bik i Rak neće imati jako vatrenu vezu, ali zbog toga što oboje cijene obitelj njihovoj ljubavi neće nedostajati ta vatra. Oboje su izuzetno vjerni partneri.

DJEVICE – međusobno poštovanje i iskrenost glavne su karakteristike veze između Bikova i Djevica. Oboje su zemljani znakovi i to im pomaže jer imaju jednak koncept bliskosti i stabilnosti.

JARAC – jako strastveni odnos Bikovi mogu stvoriti s osobama u znaku Jarca, a s obzirom na radišnost oba znaka skupa će stvoriti vrlo sigurnu budućnost.

RIBA – romantika i erotičnost krasi vezu Bikova i Riba.

BLIZANCIriječ je o osobama dobrog srca, ali dualne naravi što se očituje promjenama raspoloženja. Blizanac je u jednom trenutku nasmijan i društven, a u drugome povučen i šutljiv. Zbog toga ih je ponekada jako teško „čitati“, ali se vrlo lako pada pod njihov lepršav i karizmatični utjecaj.

Što se tiče ljubavnog života blizanci su uvijek u potrazi za partnerom koji će ih stimulirati i otvoriti mogućnost vođenja vrlo britkih i konstruktivnih razgovora. Osoba koja je u vezi s Blizancem mora neprestano stimulirati vezu i unositi se u nju strastveno baš kako to čine i Blizanci.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

OVAN – ova se dva znaka dobro slažu zbog svoje komunikativnosti i druželjubivosti. Vole izlaziti i putovati, a odlično se slažu i u seksu.

LAV – odličan seksualni život i međusobno razumijevanje odlika je njihovog međusobnog odnosa.

VAGA – Blizanci i Vage imaju dinamičnu vezu i odličnu komunikaciju.

VODENJAK – u vezi Vodenjaka i Blizanaca uvijek ima mnogo akcije i uzbuđenja pa je njihova veza vrlo dinamična.

RAK Oklop koji rakovi nose samo je njihov način kako zaštiti bogati emocionalni život i kreativnost kojom se ne vole razbacivati, ali je imaju u obilju. Rakovi su poznati po svojim izljevima ljubavi i potrebi da se brinu za sve ljude koji su im bliski i koje žele imati u svom bliskom krugu.

Također su poznati po odanosti pa je to karakteristika koju traže i kod partnera. Za održavanje i produbljivanje bilo kakve veze s osobom rođenom u horoskopskom znaku Raka potrebna je strpljivost jer se oni teško otvaraju i skidaju svoj emocionalni oklop. No jednom kada to učine i puste vas u svoj život bit ćete i više nego bogato nagrađeni.

Rakovi nikada neće imati romantičnu ili prijateljsku vezu s površnim ljudima koji nisu sposobni imati duboki i kompleksan unutrašnji život.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BIK – ovo je veza između velikih gurmana koji se lijepo slažu i poštuju. Iako se radi o jednostavnim i izravnim ljudima, ovi znakovi imaju prilično izravnu komunikaciju i to im pomaže.

DJEVICA – Djevica I Rak traže sigurnost jedno u drugome pa će se lako sporazumijevati. Djevica također često svojom racionalnošću pomaže emocionalnom raku.

ŠKORPION – jaka veza dva emotivna znaka koja rezultira odličnim seksom i sporazumijevanjem bez puno riječi. Jedan drugoga čita kao otvorenu knjigu.

RIBA – riječ je o ljubavi na prvi pogled koja stvara nježnu i intuitivnu vezu. Oba partnera moraju imati jasnu viziju budućnosti, ali se ona često preklapa na idealan način.

LAV – Lav je horoskopski znak koji otkriva ljude stvorene da postanu vođe. Riječ je o ljudima koji vole biti u centru pažnje, a ugodno su i veselo društvo.

Lavovi su najizravniji horoskopski znak pa s njima uvijek znate na čemu ste i nikada neće morati pogađati što misle. Imaju optimističan pogled na život pa im je jako bitno da budu okruženi takvim ljudima i da su im ljubavni partneri isto takvi karakterom. 

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

OVAN – strastvena veza temeljena na fizičkoj privlačnosti.

BLIZANCI – odličan spoj intelekta i tjelesne privlačnosti. Ovakvi znakovi će se ponekad boriti za pažnju, ali će imati dobro iskustvo zajedno.

VAGA – povezuje ih ljubav prema društvu i ugodnom životu. 

STRIJELAC – Lav i Strijelac će stvoriti vezu koja se temelji na dinamičnosti i društvenosti.

DJEVICA – djevica je horoskopski znak poznat po svojoj pretjeranoj ljubavi prema analiziranju svega oko sebe. Vrlo je praktična i radišna te izuzetno posvećena svom poslu. Na isti način funkcionira i u vezi pa osoba koja želi biti partner Djevice mora biti odana. 

Djevice ne vole pretjerano pokazivanje osjećaja, ali intimno su vezane uz svoje romantične partnere. 

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BIK – jaka prijateljska veza koja se pretvara u neraskidivi zavjet na svim poljima života, uključujući i seks. Općenito ova kombinacija znakova daje stabilnost i razumijevanje.

RAK – riječ je o vezi između dva osjetljiva znaka pa će se ona temeljiti na poštovanju, predanosti i lojalnosti.

ŠKORPION – snažna seksualna veza u kojoj će Škorpion voditi glavnu riječ.

JARAC – stabilan odnos pun poštovanja i ljubavi. Jarac ima prilično razumnu narav pa se izuzetno dobro slaže s djevicom.

VAGA –  vaga je miroljubiv horoskopski znak koji ne voli biti sam i konstantno traži društvo. Razlog tome je njihova ljubav prema druženju i vođenju kvalitetnih razgovora, osobito u temama kao što je umjetnost. Vage imaju jako razvijen osjećaj za lijepo i mnoge imaju razvijenu umjetničku crtu.

Vaga je izričito osjetljiva na nepravdu i napad na slabije prema kojima će se ponašati vrlo zaštitnički i obrambeno. Nejednakost i bilo koja vrsta mobinga kod Vaga će uzrokovati oštar odgovor. 

Vage traže smirene partnere koji vole harmoniju, koji su širokogrudni i koji se vole opustiti.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BLIZANCI – povezuje ih komunikativnost i druželjubivost, a veza im jača s godinama.

LAV – jedan drugome su velika potpora i ne stide se izražavati divljenje jedan prema drugome.

STRIJELAC – ugodna i zabavna veza koja će biti sve stabilnija. 

VODENJAK – iznimna kompatibilnost u pogledima na život i u seksu.

ŠKORPIONškorpioni su horoskopski znak poznat po mirnoći u svim situacijama, a ljudi kojima su okruženi imaju povjerenja u njih jer su škorpioni poznati po čuvanju tajni. Zbog činjenice da vrlo rijetko pokazuju svoje osjećaje oni se čine tajanstvenima pa ih mnogi pokušavaju dokučiti i otkriti što više o njima. 

S obzirom na to da su nepovjerljivi treba im puno više vremena da steknu nečije povjerenje i tek tada je moguće s njima ostvariti ljubavnu vezu. Partner mora biti strpljivog karaktera jer se škorpioni teško otvaraju, ali zauzvrat će dobiti kreativnog i strastvenog partnera.

Škorpioni iznimno cijene iskrenost i inteligenciju stoga se pred njima ne mogu imati tajne jer ih oni ubrzo otkrivaju.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

RAK – veza puna povjerenja i snažnih zajedničkih maštarija.

DJEVICE – dobra veza u kojoj oba znaka s vremenom nauče prestati prigovarati i biti zlopamtila. Potrebna je mala prilagodba oba znaka, ali kad se desi, radi se o vrlo jakoj povezanosti.

JARAC – veza koja dobro funkcionira jer je riječ o dva posesivna horoskopska znaka koji će paziti da ne povrijede jedan drugoga.

RIBA – sigurno najčvršću vezu Škorpion ima s Ribom jer su oba znaka željna ljubavi i pažnje pa je jedni drugima i pružaju.

STRIJELAC – već i ptice na grani znaju da je strijelcima u životu najvažnija sloboda. Ne vole kad im se govori što da rade, a najdraže im je provoditi vrijeme vani, pod vedrim nebom. Strijelci su ekstroverti, katkada i pretjerani pa ne odgovaraju nekim horoskopskim znakovima, primjerice Škorpionu. Vrlo su elokventni i znatiželjni, a posebni su ljubitelji putovanja i upoznavanja novih kultura.

S obzirom na visoku razinu zaigranosti koju ima u sebi, Strijelac u partneru traži opuštenost, osjećajnost i duhovitost, a posebno cijeni partnera koji ima avanturistički duh.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

OVAN – strastvena i temperamentna veza u kojoj se ova dva znaka privlače kao magneti. Teško ih je razdvojiti jednom kad nađu zajednički jezik.

VAGA – ugodna veza, ali ju je potrebno jako čuvati.

LAV – Strijelac se odlično slaže s Lavom jer su oboje zabavni, društveni i vatreni. 

VODENJAK – međusobno poštivanje i davanje slobode krasi vezu između Vodenjaka i Strijelca.

JARAC – kad govorimo o ljudima rođenim u znaku Jarca govorimo o izuzetno marljivim osobama koje su disciplinirane i vrlo etične. Često imaju uspješne karijere jer su jako predani poslu. Katkad je teško komunicirati s njima jer znaju biti tvrdoglave i nametati svoje mišljenje. Iako izgledaju i zvuče strogo, riječ je o ljudima tople unutrašnjosti, te dobrim i velikodušnim kolegama.

Najbolji partner Jarcu je osjećajna osoba koja cijeni iskrenosti i koja će moći pronaći način kako omekšati tvrdoglavi karakter svog partnera.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BIK – oba znaka su vrlo praktična pa će se lako dogovarati oko svega. Povezanost će rasti s godinama pa će ubrzo postati nerazdvojni.

DJEVICA – veže ih sličan stav prema životu i njegovim vrijednostima. Oboje žele biti situirani i imati kvalitetnu vezu pa im ponekad može nedostajati dinamike, ali je povezanost jaka.

RIBE – jaka intuitivna veza ispunjena podrškom. Oba znaka su vrlo otvorena i komunikativna kad se dobro spoje.

VODENJAKosobe ovog znaka su veliki pobornici altruizma pa stalno pomažu drugim ljudima, životinjama i slično. S obzirom na jak mentalni sklop vodenjaka, koji zahtijeva stalnu intelektualnu stimulaciju, oni se okružuju ljudima koji vole razgovarati, koji su skloni vizionarskom pogledu na život i koji su jednako kreativni.

Partner kojeg će vodenjak cijeniti mora biti iskren, neovisan i intelektualno poticajan.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

OVAN – vezu Ovna i Vodenjaka krasi fatalna privlačnost i dinamičnost. Odgovara im pouzdanost partnera i njegov zanos.

BLIZANCI – s obzirom na to da su oboje individualisti dat će jedan drugome prostora za slobodu.

VAGA – svađe u ovoj vezi ne traju jer ne vole napetost u vezi. Oba znaka su koliko-toliko popustljiva.

STRIJELAC – imaju zajednički smisao za humor. Humor gradi njihovu povezanost na jednostavan i nevin način.

RIBE kreativci nježnog srca često se rađaju u horoskopskom znaku Ribe. One su jako intuitivne i suosjećajne, a s obzirom na to da su jako maštovite nikada im nije dosadno. Krasi ih velika empatičnost i osjećajnost i nikada neće tražiti nešto zauzvrat.

Ribe traže partnere koji se mogu duboko emocionalno povezati i koji će ih zadovoljavati na istoj razini kao što će i oni njih. Bitna im je odanost i brižnost pa se na njih uvijek mogu oslanjati.

NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BIK – oboje su kućni tipovi i vole sigurnost doma. Bik će biti snažniji i onaj koji rješava probleme dok će Riba biti romantičnija i nježnija.

ŠKORPION – jaka i strastvena veza u kojoj ponekad dolazi do iskrenja zbog njihove ljubomorne naravi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *