papriku<\/a>, cimet, piment, klin\u010di\u0107e i zvjezdasti anis. Sirup kuhajte na umjereno laganoj vatri 15 minuta. Procijedite u zdjelu i dodajte brusnice i jabuke. Pokrijte i stavite u hladnjak preko no\u0107i.<\/p>\n\n\n\nProcijedite vo\u0107e, a za\u010dinjeni sirup ostavite. U velikom vr\u010du pomije\u0161ajte ros\u00e9 s portom, Cointreauom, sokom od brusnice, vo\u0107em i 3\/4 \u0161alice za\u010dinjenog sirupa. Stavite u hladnjak dok se ne ohladi, oko 1 sat. Poslu\u017eite preko leda.<\/p>\n\n\n\n
Sangria mo\u017ee stajati u hladnjaku do 6 sati.<\/p>\n\n\n\n
Sangria od jabukova\u010de<\/h3>\n\n\n\n Sastojci:<\/strong><\/p>\n\n\n\n\n1 \u0161alica narezane na \u010detvrtine i tanko narezane neoguljene zelene, \u017eute i crvene jabuke<\/li>\n\n\n\n 1 naran\u010da za pulpu \u2014 narezana na \u010detvrtine i poprijeko tanko narezana<\/li>\n\n\n\n 1 \u0161alica soka od jabuke, ohla\u0111ena<\/li>\n\n\n\n 2 \u017elice svje\u017eeg soka od limuna<\/li>\n\n\n\n 1\/4 \u0161alice brendija od jabuke<\/li>\n\n\n\n jedna boca tvrdog jabu\u010dnog cidera od 650 ml, ohla\u0111ena<\/li>\n\n\n\n led<\/li>\n<\/ul>\n\n\n\nUpute:<\/strong><\/p>\n\n\n\nU vr\u010du pomije\u0161ajte jabuke s naran\u010dom, sokom od jabuke, limunovim sokom i brendijem. Neposredno prije poslu\u017eivanja dodajte tvrdi cider. Poslu\u017eite u visokim \u010da\u0161ama s ledom.<\/p>\n\n\n\n
Sangria od lubenice<\/h3>\n\n\n\n Sastojci:<\/strong><\/p>\n\n\n\n\n2 funte lubenice bez sjemenki, oguljene i narezane na kockice, plus 1\/2 funte lubenice izrezane na kuglice kuglicama i nabodene na krampove<\/li>\n\n\n\n 1 boca suhog bijelog vina<\/li>\n\n\n\n 900 ml votke<\/li>\n\n\n\n oko 118 ml Cointreau ili drugi triple sec<\/li>\n\n\n\n oko 118 ml sirupa od citrusa<\/li>\n\n\n\n led<\/li>\n<\/ul>\n\n\n\nUpute:<\/strong><\/p>\n\n\n\nU blenderu izradite pire od kockica lubenice. Ulijte kroz fino cjedilo u vr\u010d. Dodajte bijelo vino, votku, Cointreau i sirup od citrusa. Promije\u0161ajte i ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata. Ponovno promije\u0161ajte, zatim ulijte sangriju u \u010da\u0161e za bijelo vino napunjene ledom i ukrasite nabodenim kuglicama lubenice.<\/p>\n\n\n
\n
Shutterstock<\/figcaption><\/figure><\/div>\n\n\nEverything’s Coming Up Ros\u00e9<\/h3>\n\n\n\n Sastojci:<\/strong><\/p>\n\n\n\n\n236 ml ohla\u0111enog suhog ros\u00e9a<\/li>\n\n\n\n oko 118 ml Lillet ros\u00e9a<\/li>\n\n\n\n oko 118 ml ohla\u0111enog kuhanog \u010daja od hibiskusa<\/li>\n\n\n\n 60 ml svje\u017eeg soka od limuna<\/li>\n\n\n\n 60 ml jednostavnog sirupa<\/li>\n\n\n\n 30 ml Aperola<\/li>\n\n\n\n led<\/li>\n\n\n\n 118 ml ohla\u0111ene gazirane vode<\/li>\n\n\n\n polovice koluti\u0107a grejpa, koluti limuna i narezane jagode za ukras<\/li>\n<\/ul>\n\n\n\nUpute:<\/strong><\/p>\n\n\n\nU vr\u010du ili zdjeli za pun\u010d pomije\u0161ajte ros\u00e9, lillet, \u010daj, limunov sok, sirup Simple i Aperol. Napunite vr\u010d ledom i dobro promije\u0161ajte. Umije\u0161ajte gazirani sok i ukrasite vo\u0107em. Poslu\u017eite u ohla\u0111enim vinskim \u010da\u0161ama.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Kada trebate koktel za publiku, sangria je o\u010digledan izbor. Vr\u010d sangrije savr\u0161eno je ljetno pi\u0107e za pijuckanje tijekom ro\u0161tilja u dvori\u0161tu ili na zabavi. Stoga, dopustite da vam predstavimo najbolji recept za sangriju koji mo\u017eete prona\u0107i. Jednostavan je za napraviti, a \u0161to je jo\u0161 bolje, neodoljivo je ukusan. \u0160to je Sangria? Sangria je alkoholni pun\u010d […]<\/p>\n","protected":false},"author":9,"featured_media":3178,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"rank_math_lock_modified_date":false,"footnotes":""},"categories":[37],"tags":[],"class_list":{"0":"post-3177","1":"post","2":"type-post","3":"status-publish","4":"format-standard","5":"has-post-thumbnail","7":"category-hrana-i-pice"},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/3177","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/users\/9"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=3177"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/3177\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":3183,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/3177\/revisions\/3183"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/media\/3178"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=3177"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=3177"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=3177"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}