Priprema:<\/strong><\/p>\n\n\n\nKORAK 1<\/p>\n\n\n\n
Ispirite kvinoju u cjedilu pod teku\u0107om vodom dok voda ne postane bistra, zatim kuhajte 20 minuta prema uputama na pakiranju. Ostaviti da odstoji 5 min. Ponovno isperite i dobro ocijedite utiskivanjem u sito.<\/p>\n\n\n\n
KORAK 2<\/p>\n\n\n\n
U me\u0111uvremenu stavite ocat i ulje u veliku zdjelu, dodajte cavolo nero i rukama umasirajte preljev da omek\u0161a.<\/p>\n\n\n\n
KORAK 3<\/p>\n\n\n\n
Dodajte kvinoju, luk, papar i gro\u017e\u0111ice, pa sve dobro promije\u0161ajte. \u017dlicom stavite polovicu na tanjure, pospite preko 1 nasjeckanog avokada, izmrvite polovicu fete i promije\u0161ajte. Ostatak \u0107e se dr\u017eati na hladnom do tri dana. Prelijte preostalim avokadom i fetom, a zatim poslu\u017eite.<\/p>\n\n\n\n
10-minutna kus-kus salata<\/h3>\n\n\n\n
Sastojci:<\/strong><\/p>\n\n\n\n\n- 100 g kus-kusa<\/li>\n\n\n\n
- 200 ml vru\u0107eg povrtnog temeljca s niskim udjelom soli (mo\u017ee i kocka)<\/li>\n\n\n\n
- 2 mlada luka<\/li>\n\n\n\n
- 1 crvena paprika<\/li>\n\n\n\n
- \u00bd krastavca<\/li>\n\n\n\n
- 50 g feta sira, na kockice<\/li>\n\n\n\n
- 2 \u017elice pesta<\/li>\n\n\n\n
- 2 \u017elice pinjola<\/li>\n<\/ul>\n\n\n\n
Priprema:<\/strong><\/p>\n\n\n\nKORAK 1<\/p>\n\n\n\n
Prebacite kus-kus u veliku zdjelu i prelijte temeljcem. Pokrijte, zatim ostavite 10 minuta dok ne postane rahla i sav temeljac se ne upije. Za to vrijeme nare\u017eite luk i papriku, a krastavac na kockice. Dodajte ih kus-kusu, probijte pesto, izmrvite u fetu, a zatim pospite preko pinjola za poslu\u017eivanje.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Salate mogu biti zdravi, zasitni obroci sami za sebe ili kao savr\u0161eni prilog glavnim jelima. Recepti za najbolje salate Koju god vrstu salate tra\u017eite, u nastavku vam donosimo veliki izbor recepata za salate koje \u0107e vam se zasigurno svidjeti. Salata od cikle i halumija s narom i koprom Sastojci: Priprema: KORAK 1 Narezani luk stavite […]<\/p>\n","protected":false},"author":9,"featured_media":3200,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[37],"tags":[],"class_list":{"0":"post-3196","1":"post","2":"type-post","3":"status-publish","4":"format-standard","5":"has-post-thumbnail","7":"category-hrana-i-pice"},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/3196","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/users\/9"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=3196"}],"version-history":[{"count":2,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/3196\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":3207,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/3196\/revisions\/3207"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/media\/3200"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=3196"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=3196"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=3196"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}