tamna \u010dokolada (po mogu\u0107nosti 80% kakaa), za ukra\u0161avanje<\/li>\n<\/ul>\n\n\n\nPriprema:<\/p>\n\n\n\n
KORAK 1<\/p>\n\n\n\n
Zagrabite meso avokada u sjeckalicu. Dodajte nasjeckanu bananu, suhe \u0161ljive, bademovo ili kokosovo mlijeko, glatki maslac od kikirikija i kakao prah. Mije\u0161ajte dok ne postane glatko, dodajte jo\u0161 malo mlijeka ako se o\u0161trica zaglavi. Sastru\u017eite sa strane jednom ili dvaput i ponovno izmije\u0161ajte.<\/p>\n\n\n\n
KORAK 2<\/p>\n\n\n\n
Podijelite smjesu u 4 male \u010da\u0161e. Pomije\u0161ajte kokosov jogurt s javorovim sirupom ili medom i prelijte svaki puding obilnom \u017elicom. Po vrhu sitno naribajte malo crne \u010dokolade i ohladite najmanje 1 sat.<\/p>\n\n\n\n
Avokado je sjajan sastojak u mnogim receptima, a pokazalo se da ima velike prednosti i u kozmeti\u010dkom svijetu. Zdravlju pru\u017ea mnoge dobrobiti i to je najbitniji razlog zbog kojeg biste ga trebali vi\u0161e uklju\u010diti u svoj plan prehrane.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Avokado sadr\u017ei \u0161irok raspon hranjivih tvari i mo\u017ee imati razli\u010dite zdravstvene prednosti. To uklju\u010duje pobolj\u0161anje probave, smanjenje rizika od depresije, sprje\u010davanje gubitka ko\u0161tane mase, podr\u017eavanje zdravlja srca, za\u0161titu od raka i jo\u0161 mnogo toga. Tako\u0111er poznat kao aligatorska kru\u0161ka ili maslac, avokado je zapravo vrsta bobi\u010dastog vo\u0107a. Raste u toplim klimama. Avokado sadr\u017ei znatnu koli\u010dinu […]<\/p>\n","protected":false},"author":9,"featured_media":3231,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"rank_math_lock_modified_date":false,"footnotes":""},"categories":[32],"tags":[],"class_list":{"0":"post-3230","1":"post","2":"type-post","3":"status-publish","4":"format-standard","5":"has-post-thumbnail","7":"category-zdravlje"},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/3230","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/users\/9"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=3230"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/3230\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":3238,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/3230\/revisions\/3238"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/media\/3231"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=3230"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=3230"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/mojblog.hr\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=3230"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}