Ženski ruksak – moderna alternativa torbici

Ženski ruksak
Two beautiful happy girls teenagers 17, 18 years old walking together in park, girls laughing talking having fun on sunny summer day

Do prije nekoliko godina ženske torbice dominirale su ženskom modom, dok su ruksaci uglavnom budili sjećanja na davne školske i fakultetske dane. U današnje je vrijeme situacija puno drugačija, jer su ženski ruksaci postali neizostavni modni dodatci.

Ženski ruksaci izuzetno su funkcionalni jer omogućuju pohranu većeg broja stvari, a ruke su vam uvijek slobodne budući da ga nosite na leđima. Ujedno imaju i važnu dekorativnu funkciju te su odličan modni dodatak u gotovo svim prigodama. Bitno je samo uskladiti odabrani model s cjelokupnom odjevnom kombinacijom. Na tržištu postoji pregršt modela ženskih ruksaka različitih dimenzija, oblika i dizajna, tako da će svaka dama zasigurno pronaći odgovarajući. Ruksaci su ponekad odličan odabir i za posao, osobito ako sa sobom stalno morate nositi laptop. Dodatni pretinac za spremanje laptopa nešto je na što trebate obratiti pažnju prilikom odabira ako ste poslovna žena ili ste često na putovanjima. Online trgovina Ecipele.hr nudi vam veliki izbor ruksaka koji mogu postati odlična moderna alternativna klasičnim torbicama.

Na što obratiti pažnju prilikom kupovine ženskog ruksaka?

Ako cijenite funkcionalnost i udobnost, ruksak se jednostavno mora nalaziti u vašem ormaru. Možete ga nositi bez obzira na vaše godine, stil odijevanja ili prigodu za koju se spremate. U potpunosti ga prilagodite svom ukusu, a kod odabira pripazite na dodatne funkcije i karakteristike koje bi vam mogle značajno olakšati život. Ako preferirate elegantne ženske modne dodatke, za vas je kao stvoren kožni ruksak manjih ili većih dimenzija kojim ćete neminovno obogatiti svaki vaš stajling. Odlično pristaje na štikle i balerinke, a možete ga nositi i na elegantne modne tenisice. Ruksaci se zatim razlikuju po materijalu izrade, dužini i vrsti ručki odnosno naramenica te dodatnim karakteristikama. Na raspolaganju vam stoje modeli s jednom ili čak dvije pregrade, zatim s većim brojem ravnih džepova te džepova s patentnim zatvaračem u koje možete pohraniti ključeve, mobitel i ostale sitnice. Kod velike većine modela možete regulirati dužinu naramenica te ih tako u potpunosti prilagoditi sebi. Birajte između jednobojnih, šarenih ili modela s raznim uzorcima koji će zasigurno „razbiti monotoniju“ klasičnog stajlinga. Pojedini modeli kopčaju se pomoću magnetske kopče i vezice, dok se drugi kopčaju pomoću patentnog zatvarača.

Kako uskladiti ruksak s ostatkom odjevne kombinacije?

Ako ste sportski tip osobe te trenirke, sportske tenisice i casual majice draže su vam od obuće s visokom petom, onda će ruksak za vas biti savršeno modno rješenje koje će pristajati svakom vašem outfitu. Nećete pogriješiti s ruksakom čak i ako većinu vremena običavate nositi japanke, sandale ili natikače. Ipak, ako tražite moderne i udobne cipele za žene – ove će biti vaš najbolji izbor ovog ljeta.  Nadalje, možete birati ruksaka izrađenih od visokokvalitetne tkanine, kože ili materijala imitacije kože. Kod odabira boje odlučite se za onaj koji će dobro pristajati većini vaših odjevnih kombinacija. No, u svakom slučaju su bež, sivi, smeđi i crni ruksaci odličan odabir. Ako preferirate minimalizam, sigurno će vam se svidjeti modeli prigušenih tonova, a ako želite istaknuti svoj osebujni stil, razmislite o jarkim bojama ili ruksacima sa zanimljivim otiskom.