Najljepše posvete za godišnjicu braka: 20 posveta

Posvete za godišnjicu braka su iskaz ljubavi, podsjetnik na sretne trenutke, priznanje za podršku i snagu koju ste pružali jedno drugome. One su kao suptilni dodiri ljubavi koji podsjećaju vašeg partnera da je svaki dan proveden s njim bio dar, putovanje ispunjeno smijehom, suzama, rastom i ljubavlju.

Posvete za godišnjicu braka su poput nježnih dodirom pera na papiru, gdje riječi postaju vječni simbol ljubavi, poštovanja i zajedničkih uspomena između dvoje ljudi. One su tihe, ali moćne izjave srca, izrazi ljubavi koji prelaze granice običnog govora, utkani u tkaninu vremena koje ste proveli zajedno. U njih uvijek možete dodati i neki lijepi citat o ljubavi.

posvete za godišnjicu braka
FOTO: UNSPLASH

Svaka posveta za ženu ili muža je jedinstvena melodija koja odzvanja kroz hodnike vašeg zajedničkog života, odražavajući slatkoću prošlih dana, snagu sadašnjosti i nježnu nadu za budućnost.

Ovdje riječi plešu u ritmu srca, istražujući dubine osjećaja koji su se razvijali i sazrijevali kao najfinije vino. Posvete za godišnjicu braka su šapat zahvalnosti, tihi oda posvećenosti koja je izdržala izazove vremena, i svjetionik nade koji svijetli s obećanjem još mnogo zajedničkih sutra. Kada posvećujete riječi svom partneru, to je kao da mu poklanjate dio svoje duše, omotan u toplinu sjećanja i sjaj budućih snova.

Bilo da su zapisane u pismu, uklesane u poklon, ili izgovorene tiho uz svjetlo svijeća, najljepše posvete za godišnjicu braka su romantični podsjetnici da je ljubav koju dijelite posebna i jedinstvena. One su mostovi koji povezuju prošlost s budućnošću, tihi svjedoci ljubavi koja raste, cvjeta i postaje još snažnija s godinama koje prolaze.

Lijepa posveta za muža ili posveta za ženu može učiniti godišnjicu braka još emocionalnijom i spektakularnijom.

10 posveta za ženu

Godišnjica braka je poseban trenutak koji zaslužuje riječi ispunjene ljubavlju, zahvalnošću i divljenjem. U ovom dijelu članka, izabrat ćemo najljepše posvete za godišnjicu braka, posebno osmišljenim da dotaknu srce vaše bolje polovice. 

Posveta za ženu je više od običnih riječi; one su odraz zajednički provedenih godina, izdržanih izazova i podijeljenih radosti. Od srca do srca, ove najljepše posvete za godišnjicu braka su mostovi koji spajaju dva života u jednu harmoničnu cjelinu, slavljenu svake godine s još većom ljubavlju i zahvalnošću.

  • Draga [Ime supruge], s tobom svaki dan je poput prekrasnog poglavlja u knjizi koju nikada ne želim zatvoriti. Od našeg prvog susreta, preko svih uspona i padova, ti si bila moja inspiracija, moja snaga, i moje najveće bogatstvo. Tvoja ljubav je poput zrake sunca koja obasjava svaki kutak mog srca. Sretan nam [broj] godišnjicu, moja draga. Tvoje prisustvo u mom životu je blagoslov koji cijenim svakog dana.
  • Moja voljena [Ime], kroz svaku godinu koju smo proveli zajedno, tvoja ljubav je bila moj vodič, tvoja mudrost moje svjetlo, a tvoja podrška moj oslonac. Ti si srce našeg doma, sjaj u mom životu, i snaga koja me vodi. Tvoja nježnost, razumijevanje, i bezuvjetna ljubav su darovi koje neizmjerno cijenim. Sretan nam [broj] godišnjicu, ljubavi moje. Svaki trenutak s tobom je dragocjeni biser u oceanu našeg života.
  • Draga [Ime], svaka godina koju smo proveli zajedno je poput prekrasnog vrtića u kojem cvatu cvjetovi naše ljubavi. Tvoja strpljivost, tvoja ljubav, i tvoja nesebičnost su zemlja koja hrani našu vezu. Zajedno smo izrasli u nešto toliko divno i snažno. S tobom, svaka prepreka postaje izazov koji možemo nadvladati, a svaka radost se umnožava. Sretan nam [broj] godišnjicu. Tvoje prisustvo u mom životu je moja najveća sreća.
  • Moja draga [Ime], kada pogledam u tvoje oči, vidim sve prekrasne godine koje smo proveli zajedno, i sve divne godine koje su još pred nama. Ti si moja najbolja prijateljica, moja ljubav, i moj životni partner. Tvoja ljubav mi daje snagu, tvoj smijeh mi donosi radost, a tvoje srce mi daje mir. S tobom svaki dan je nova avantura i novi razlog za zahvalnost. Sretan nam [broj] godišnjicu, moja prekrasna suprugo. Zauvijek ću biti zahvalan za svaku sekundu koju provodim s tobom.
  • Najdraža [Ime], dok gledam unazad na sve godine koje smo proveli zajedno, osjećam se poput najsretnijeg čovjeka na svijetu. Ti si bila uz mene kroz sve – radost i tugu, pobjede i izazove. Tvoja ljubav je svjetlo koje osvjetljava moj put. Kako gledam prema budućnosti, radujem se svakom novom danu s tobom, svakoj novoj uspomeni koju ćemo stvoriti, svakom smijehu i svakoj suzi koju ćemo podijeliti. Sretan nam [broj] godišnjicu, moja ljubavi. Sa svakim novim danom, moja ljubav prema tebi postaje sve jača.
  • Draga [Ime], ti si poput čarolije koja pretvara svaki običan dan u nešto izvanredno. Tvoja ljepota, unutarnja i vanjska, tvoja nesebičnost, i tvoja ljubav su darovi koji neprestano obogaćuju moj život. S tobom, svaki trenutak postaje dragocjen, svaka uspomena postaje blago. Sretan nam [broj] godišnjicu, moja draga. Zahvalan sam svakog dana za tebe, za tvoju ljubav, i za sve što si mi dala.
  • Moja voljena [Ime], od prvog dana kada sam te upoznao, znao sam da si ti ona prava. Tvoja ljubav me osvaja svaki dan, tvoj smijeh ispunjava moje srce radošću, a tvoja prisutnost u mom životu je najveći dar. S tobom, svaka godišnjica je prilika da proslavimo našu ljubav, naše uspomene i sve što nas čeka. Sretan nam [broj] godišnjicu, ljubavi moje. Tvoja ljubav je moj vječni izvor sreće.
  • Draga [Ime], kroz sve godine koje smo proveli zajedno, tvoja podrška je bila moj temelj, tvoja snaga moja utjeha, a tvoja ljubav moje vodilo. U svakom trenutku si bila uz mene, bila moja najveća podrška i moje najveće ohrabrenje. S tobom, svaki izazov postaje prilika, a svaki trenutak s tobom je dar. Sretan nam [broj] godišnjicu, moja draga. U tvojoj ljubavi nalazim snagu i nadahnuće svakog dana.
  • Moja draga [Ime], u svakoj godini koju smo proveli zajedno, ti si bila moje svjetlo, moj mir, i moje najveće blago. Tvoja ljubav je poput mirne luke u kojoj uvijek nalazim utočište. Tvoje srce je dom u kojem nalazim ljubav i toplinu. S tobom svaki dan postaje vrijedan sjećanja, svaki trenutak postaje razlog za zahvalnost. Sretan nam [broj] godišnjicu, ljubavi moje. Zahvalan sam za svaki trenutak proveden s tobom, za svaku uspomenu koju smo stvorili, i za svu ljubav koju si mi dala.
  • Draga moja, na ovoj posebnoj godišnjici našeg zajedničkog života, želim izraziti koliko si mi dragocjena. Svaki dan proveden s tobom je kao jedna predivna stranica u knjizi našeg života koju zajedno pišemo. Tvoja ljubav, snaga i brižnost su svjetlo koje vodi moj put i zagrijava moje srce. Zahvalan sam za svaki smijeh, svaku suzu i svaki trenutak koji smo zajedno proživjeli. Obećajem ti da ću te i dalje voljeti, poštovati i podržavati u svemu što dolazi.  S ljubavlju, tvoj [tvoje ime].

10 posveta za muža

U ovom dijelu članka, usmjeravamo fokus na izražavanje najdubljih emocija i zahvalnosti kroz najljepše posvete za godišnjicu braka, posebno namijenjene muževima. Godišnjica braka nije samo proslava broja godina provedenih zajedno, već i prilika da izrazimo koliko nam naši partneri znače, stoga su posvete za godišnjicu braka idealan način za to.

Ovdje ćemo istražiti raznolikost najljepših posveta za muža, riječi koje odražavaju ljubav, poštovanje i divljenje koje osjećate prema njemu. Svaka posveta za muža koju ćete pronaći u ovom članku, bila ona nježna, duboka ili humoristična, osmišljena je da dodirne srce i pojača vezu koja vas spaja. 

U ovim posvetama nalazi se esencija vašeg zajedničkog putovanja, slavljenje uspona i podrška kroz izazove, sve sa ciljem da se vašem partneru pokaže koliko je cijenjen i voljen u svakom trenutku vašeg zajedničkog života.

posveta za godišnjicu
FOTO: UNSPLASH
  • Dragi [Ime muža], kako još jedna godišnjica našeg zajedničkog života pristiže, osjećam da su riječi jedva dovoljne da izraze dubinu moje ljubavi i zahvalnosti prema tebi. Od prvog dana, ti si bio moja stijena, moje utočište, i svjetionik nade u mijenjajućem moru života. Sa svakom godinom koja prolazi, moje divljenje prema tebi samo raste. U tebi sam pronašla ne samo partnera, već i najboljeg prijatelja, saveznika, i životnog suputnika. Sretan nam [broj] godišnjica braka, moja ljubavi. Neka naše sutra budu još svjetlija i ispunjenija ljubavlju. Sa svakim tvojim osmijehom, moje srce pjeva pjesmu zahvalnosti. U tvojim očima, vidim dom, u tvojem zagrljaju, nalazim mir. Zauvijek tvoja, [Tvoje ime].
  • Dragi [Ime], svaki dan proveden s tobom je kao jedinstveni dragulj u riznici našeg života. S tobom, svaki trenutak se pretvara u prekrasnu uspomenu. Tvoja ljubav je moj vječni vodič kroz sve izazove i radosti. Sretna naša [broj] godišnjica, moj najdraži. Tvoja ljubav je moje najveće bogatstvo.
  • Ljubavi moja, u svakom osmijehu, svakoj suzi i svakom šutljivom pogledu, ti si bio moje sve. Tvoje srce je moj dom, tvoje ruke moje utočište. Svaka godina s tobom je dar koji cijenim više od svega. Sretna nam godišnjica, moja ljubavi. U tvojoj ljubavi pronalazim snagu, u tvojim očima mir.
  • Moj dragi [Ime], svaka godišnjica s tobom podsjeća me koliko smo jaki zajedno. Tvoja ljubav mi daje snagu, tvoja podrška mi daje hrabrost. S tobom sam naučila pravo značenje partnerstva, ljubavi i predanosti. Sretan nam [broj] godišnjicu, moj neustrašivi suputniče kroz život.
  • Najdraži [Ime], svakog dana s tobom osjećam se kao da sam pronašla novo blago. Zahvalna sam za svaku riječ ljubavi, svaki trenutak podrške i svaki zagrljaj koji mi daješ. Ti si moja ljubav, moj prijatelj, moj partner u svakom smislu riječi. Naša godišnjica je prilika da ti kažem koliko si mi dragocjen. S ljubavlju, sada i zauvijek, tvoja [Tvoje ime].
  • Dragi [Ime], kako prolazimo još jednu godinu našeg zajedničkog putovanja, osjećam se kao da svaki dan s tobom otkrivam nove i čudesne svjetove. Tvoja ljubav je kao zvijezda vodilja koja me vodi kroz najtamnije noći i najsjajnije dane. S tobom sam proživjela najslađe trenutke i prevladala najteže izazove. Sretan nam [broj] godišnjicu, moj dragi. Svaki dan proveden s tobom je dar koji cijenim više od svega na svijetu. Hvala ti što si moj najbolji prijatelj, najveća podrška i vječna ljubav.
  • Ljubavi moja, svaki dan s tobom je poput prekrasnog plesa dvoje duša koje su savršeno usklađene. Od prvog trenutka kad smo se sreli, znao sam da si ti ona jedina. Tvoja ljubav je poput tihe melodije koja odjekuje u mojoj duši, donoseći mir i radost. S tobom, svaki trenutak postaje dragocjen, svaka uspomena blago. Naša godišnjica je prilika da ti kažem koliko te volim, koliko cijenim svaki trenutak s tobom i kako se radujem svim našim zajedničkim godinama koje dolaze.
  • Moj dragi [Ime], naša godišnjica je više od obilježavanja još jedne godine zajedno; to je slavlje svega što smo postali kao par. Ti si moj najveći dar, moj životni suputnik, moj san koji se ostvario. Svaki dan s tobom je nova prilika da rastem, volim i cijenim. Hvala ti za svaku riječ ljubavi, za svaki čin ljubaznosti i svaki trenutak podrške. S tobom, svaki izazov postaje lakši, a svaki uspjeh slađi. S tobom, svaki dan je avantura ljubavi koju cijenim iznad svega.
  • Najdraži [Ime], svaka godišnjica s tobom je podsjetnik na nevjerojatan put koji smo zajedno prešli. Tvoja ljubav je bila moj štit u olujama, moj svjetionik u tami, moj oslonac u neizvjesnosti. Zajedno smo izgradili nešto nevjerojatno – život ispunjen ljubavlju, razumijevanjem i beskrajnom podrškom. S tobom se osjećam potpuno, s tobom se osjećam kod kuće. Hvala ti što si uvijek tu, čvrst kao stijena, nježan kao povjetarac. S tobom svaki dan postaje vrijedan sjećanja.
  • Moj voljeni [Ime], s tobom svaka godišnjica nije samo proslava prošlosti, već i obećanje budućnosti. Svaki dan s tobom je kao prekrasan san iz kojeg nikada ne želim probuditi. Tvoja ljubav me osnažuje, tvoja nježnost me smiruje, tvoja mudrost me vodi. Zajedno smo prošli mnogo, a ipak, čini se kao da je naša avantura tek počela. Radujem se svim našim budućim godinama, svakom novom izlasku sunca i zalasku, svakom smijehu i suzi, jer znam da će svaki trenutak s tobom biti blagoslov. Sretan nam [broj] godišnjicu, ljubavi moja. U tvojim očima vidim beskrajnu ljubav, a u tvome srcu pronalazim vječni mir.

Posebno romantične posvete za godišnjicu braka – 8 najljepših

Slaviti godišnjicu braka znači slaviti ljubav, rast i zajedničke uspomene. U ovom dijelu članka, predstavljamo osam posebno romantičnih posveta koje supružnici mogu podijeliti jedno s drugim. Kratke, slatke i iz srca, ove najljepše posvete su savršen način da izrazite svoju ljubav i zahvalnost za godine provedene zajedno.

posvete za brak
FOTO: UNSPLASH
  • Za tebe, moja vječna ljubavi, naša godišnjica braka je kao tiha zvijezda koja sija u noći, osvjetljavajući tamu, podsjećajući me na nježnost tvoje ljubavi. Svaki dan proveden s tobom je kao jedan savršeni trenutak koji se beskrajno ponavlja. Tvoj osmijeh je moj svitanje, a tvoj dodir je moja utjeha. U tvom zagrljaju nalazim mir koji sam oduvijek tražio. Sa tobom, svaki šapat postaje simfonija, a svaki pogled ljubavna pjesma. Sjećam se prvog dana kada sam te ugledao, osjećajući kako se moje srce preplavljuje neobjašnjivom ljubavlju. Od tog trenutka, ti si postala moje sve – moj razlog za buđenje, moj san za kojim tragam. Danas, na našu godišnjicu, obećavam ti još jednu godinu smijeha, radosti, i zajedničkih snova. Obećavam da ću biti tvoja podrška, tvoj najbolji prijatelj, tvoj partner u svakoj avanturi koja nas čeka. Hvala ti što si moj život učinila tako divnim. Volim te više nego jučer, ali manje nego što ću te voljeti sutra.
  • Za moju voljenu ženu, na dan naše godišnjice braka, želim ti iz srca zahvaliti za svaki trenutak sreće koji smo dijelili. Svaki dan s tobom je poput čarolije koja pretvara obične trenutke u nezaboravne uspomene. Tvoja ljubav je moj vječni vodič kroz životne oluje, tvoj smijeh moj najdraži zvuk, a tvoje oči moj najdraži prizor. U tvojem zagrljaju nalazim mir, a u tvojoj blizini osjećam se kao kod kuće, bez obzira gdje se nalazimo. S tobom, svaki dan je nova avantura, a svaka godina još jedno divno poglavlje naše zajedničke priče. Ti si moja snaga, moja inspiracija, moja najbolja prijateljica, i s tobom je svaki izazov lakši, a svaki uspjeh slađi. Na ovaj poseban dan, ponavljam svoje obećanje da ću te voljeti, poštovati i podržavati u svemu što želiš i što jesi. Hvala ti što si učinila moj život tako prekrasnim i što si mi pokazala što znači istinski voljeti. 
  • Draga moja, kako opisati nešto tako veličanstveno kao što je naša ljubav? Naša godišnjica nije samo podsjetnik na dan kada smo izrekli svoje ‘da’, već i svjedočanstvo o putovanju koje smo zajedno prošli. Svaki dan s tobom je kao novo otkriće, pustolovina koja se ne može mjeriti ni s čim na svijetu. Tvoja snaga, tvoj duh i tvoja nježnost su izvor mog nadahnuća. U tvojim očima pronalazim duboke oceane ljubavi, a u tvom osmijehu sunčeve zrake koje rasvjetljuju moj svijet. Znaš, kažu da vrijeme mijenja sve, ali naša ljubav samo dokazuje da neke stvari postaju samo ljepše s vremenom. Kao vino koje s godinama dobiva na vrijednosti, tako i naša ljubav s godinama postaje sve dublja i istinitija. Naša godišnjica je prilika da se prisjetimo svih smijeha, suza, izazova i radosti koje smo podijelili. Svaki trenutak s tobom je dragocjeni biser u ogrlici našeg života. Zahvalan sam svakom danu što sam s tobom, jer si ti, ljubavi moja, najljepši dar koji mi je život mogao dati. Sretna nam godišnjica, draga moja. Volim te bezgranično.
  • Moja draga, danas, na našu godišnjicu, osjećam se kao istraživač koji je otkrio najvrijednije blago. Ti, ljubavi moja, si to blago, svjetionik u mom životu, koji me vodi kroz najtamnije noći i najmirnije dane. Svaka godina provedena s tobom je kao jedinstvena pjesma, skladana od najslađih nota i najnježnijih riječi. Tvoja ljubav mi je dala melodiju koja pleše u mojem srcu, ritam koji pokreće moje najdublje emocije. Ti nisi samo moja supruga; ti si moja muza, moja snaga, moj smiraj. U tvojim očima nalazim beskrajno more inspiracije, a u tvojim riječima – melodiju koja umiruje moju dušu. Naša godišnjica nije samo obilježavanje vremena; to je slavlje svega što smo zajedno izgradili. Naš dom nije samo mjesto gdje živimo, već svetište gdje se naša ljubav njeguje i raste. Danas, dok se prisjećam svakog smijeha, svake suze, svakog izazova i svake radosti koju smo dijelili, osjećam neizmjernu zahvalnost što si dio mog života. Ti si moja prošlost, moja sadašnjost, i moja budućnost. Na ovu godišnjicu, obnavljam svoje obećanje da ću te voljeti, čuvati i poštovati, u svakom trenutku, kroz sve oluje i sunčane dane koji su pred nama. Volim te više nego što riječi mogu izraziti. Sretna nam godišnjica, moja najdraža.
  • Moja ljubljena, na ovaj poseban dan, našu godišnjicu braka, želim izraziti dubinu osjećaja koja se ne može sadržati u običnim riječima. Svaki trenutak proveden s tobom je poput dragocjenog dragulja, sjajnog i neprocjenjivog. Ti si moja svakodnevna čarolija, osoba koja od običnih dana čini nešto izvanredno. S tobom, svaki pogled postaje pustolovina, svaki smijeh simfonija, a svaka suza prilika za zajedničko jačanje. Kroz godine, naša ljubav je postala kao rijeka koja neprestano teče, mijenjajući se i prilagođavajući, ali uvijek ostajući istinski živa i snažna. Ti si moje utočište u buci svijeta, mirno mjesto gdje mogu pronaći smirenost i ljubav. Svaka godina s tobom je kao novi sloj boje u predivnoj slici našeg života. Zajedno smo stvorili remek-djelo puno boja, radosti, izazova, i prije svega, neizmjerne ljubavi. Danas, na našu godišnjicu, obećavam da ću te i dalje voljeti svakim dijelom svog bića, da ću biti tvoj pratitelj u svakoj avanturi, tvoj oslonac u svakom izazovu, tvoj najveći obožavatelj u svakom tvom uspjehu. Ti si moja inspiracija, moj san, moj najveći dar. S tobom, svaki dan je prilika za stvaranje novih nezaboravnih uspomena. Volim te s dubinom koju nikada nisam znao da postoji. Sretna nam godišnjica, moje sve.
  • Moj dragi, na našu godišnjicu braka, osjećam potrebu da ti izrazim dubinu moje ljubavi i zahvalnosti za svaki zajednički trenutak. Ti si moj stijena, moje utočište, moj najbolji prijatelj, i svaki dan s tobom je blagoslov koji cijenim više nego išta. Tvoja snaga i podrška su mi svjetionik u životu, tvoj smijeh je melodija koja mi uljepšava svaki dan, a tvoja ljubav je dar koji neprestano obogaćuje moje postojanje. U tvojim očima vidim bezgraničnu ljubav, a u tvom zagrljaju osjećam sigurnost koju samo prava ljubav može pružiti. S tobom sam naučila što znači dijeliti, rasti i voljeti bezuvjetno. Svaka godina s tobom je nova avantura, puna smijeha, radosti, ponekad suza, ali uvijek ljubavi. Ti si moja snaga u teškim vremenima i moj razlog za slavlje u sretnim trenucima. Na ovu godišnjicu, obnavljam svoje obećanje da ću biti uz tebe, u svim tvojim nadama, snovima i izazovima. Obećavam da ću te voljeti, poštovati i cijeniti svaki dan više nego dan prije. Hvala ti što si mi partner u ovom predivnom putovanju života. Tvoja ljubav je najveći poklon koji sam ikada mogla primiti, i zahvalna sam za svaku sekundu koju smo zajedno proveli. Volim te više nego što riječi mogu izraziti. Sretna nam godišnjica, moj nevjerojatni mužu.
  • Moj voljeni mužu, danas, na dan naše godišnjice braka, želim ti reći koliko si mi značiš. Ti si moj oslonac, moja ljubav, moj najbolji prijatelj. Svaki dan proveden s tobom je dar koji cijenim više od svega na svijetu. Tvoja snaga, mudrost i nježnost su temelji na kojima počiva naš zajednički život. U tvojim očima nalazim ljubav koja me hrabri, a u tvom zagrljaju nalazim mir koji tražim. Tvoj smijeh osvjetljava moje najtamnije dane, a tvoja prisutnost je utjeha u svakoj neizvjesnosti. Kroz godine smo zajedno prošli mnoge puteve, dijeleći radosti i izazove, gradeći život pun ljubavi i povjerenja. S tobom sam naučila što znači voljeti bezuvjetno, dijeliti bez očekivanja i rasti zajedno u svakom smislu. Na ovu našu godišnjicu, obnavljam svoje obećanje da ću biti uz tebe u svemu, da ću te voljeti u svakom trenutku, da ću biti tvoj partner u svakoj avanturi koja nas čeka. Ti si moj život, moja radost, moja budućnost. Hvala ti što si dio mog života, što si mi dao najljepše uspomene i što si mi pokazao pravu ljubav. Svaki dan s tobom je blagoslov koji ću uvijek cijeniti. Volim te više nego jučer, ali manje nego što ću te voljeti sutra. Sretna nam godišnjica, ljubavi moja.
  • Moj najdraži, na ovu našu posebnu godišnjicu, želim ti reći koliko si mi značiš. Svaki dan s tobom je kao san koji se ostvario, pun ljubavi, smijeha i nezaboravnih trenutaka. Tvoj osmijeh je moj svjetionik u neizvjesnostima života, tvoj zagrljaj je moje utočište, a tvoja ljubav je vjetar u mojim jedrima. S tobom, svaki dan je nova avantura, svaki trenutak dragocjeni biser u moru života. Ti si moja snaga kada sam slaba, moje veselje u tužnim trenucima, i moja inspiracija u svakom izazovu. Tvoje riječi su mi utjeha, a tvoje prisustvo je moje najveće blago. Na ovaj dan, s ljubavlju se prisjećam svih divnih godina koje smo proveli zajedno i radujem se svim godinama koje su pred nama. Ti si moje sve, i zahvalna sam na svakom trenutku koji dijelimo. Volim te više sa svakim danom koji prođe. Sretna nam godišnjica, moj voljeni. Zauvijek tvoja.