Slaganje horoskopskih znakova: najbolje kombinacije za ljubav

Foto: Pixabay

Ljepota života leži u onom što je oku nevidljivo, a rukama nedostižno. Jedna od takvih tajni je i horoskop, umjetnost otkrivanja onog što dolazi na temelju onog što je prošlo. Astrologija je vrlo moćno oruđe koje može pružiti utjehu, dati savjet i motivirati čovjeka da postane najbolja moguća verzija sebe samoga. Često se baš osobni horoskop koristi kako bi se analiziralo koji će njegovi znakovi biti kompatibilni s kojima. Slaganje horoskopskih znakova nije novitet, a ako znate nešto o horoskopu te svoj znak i podznak, ovaj tekst će vam pomoći da lakše pronađete svoju srodnu dušu i da uronite u svijet beskrajnih mogućnosti koje vam otkrivaju najsjajniji predmeti u vašem životu – zvijezde.

U nastavku otkrijte najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav, strast i duboku intimnu vezu.

Slaganje horoskopskih znakova
Foto: Unsplash

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna su čvrstog karaktera i spremni prihvatiti sve izazove koje život stavlja pred njih. Ovnovi su samouvjereni, hrabri te iznimno strastveni i vrlo se često nađu u situaciji da djeluju, a tek kasnije razmišljaju o svojim postupcima. 

Ovnovi su jakog natjecateljskog duha i ne odustaju dok ne dosegnu planirane ciljeve. Jako se dobro slažu s ljudima rođenim u znaku Lava i Strijelca, s kojima mogu stvoriti jake prijateljske ili poslovne veze.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

VODENJAK – gotovo savršena veza u kojoj će jedan partner drugome dati dovoljno slobode, a s godinama će se razviti neraskidiva povezanost.

BLIZANAC – kvalitetna komunikacija i međusobno razumijevanje odlika je veze između Ovna i Blizanca.

LAV – emocionalna veza između Ovna i Lava je jako jaka i strastvena.

STRIJELAC – Ovan i Strijelac imaju iznimno nadahnut odnos koji započinje vrlo strastvenim privlačenjem. 

BIK

Osobe rođene u znaku bika su izuzetno razumne i praktične u svakodnevnom životu, a njihovi prijatelji, obitelj i partneri najviše cijene njihovu pouzdanost. Bikovi uvijek završe ono što su započeli i mogu biti izuzetno tvrdoglavi kad nešto naume. 

Poznati su i po svojoj moći slušanja i po zaštitničkom stavu prema onima koje vole. S obzirom na to da su bikovi veliki romantičari očekuju iskrenost i povjerenje od voljene osobe. Osoba koja je u vezi s bikom mora biti strpljiva jer bik ponekad pokazuje posesivnost, ali će joj se to višestruko vratiti kroz partnera na kojeg se uvijek može osloniti.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

RAK – Bik i Rak neće imati jako vatrenu vezu, ali zbog toga što oboje cijene obitelj njihovoj ljubavi neće nedostajati ta vatra. Oboje su izuzetno vjerni partneri.

DJEVICE – međusobno poštovanje i iskrenost glavne su karakteristike veze između Bikova i Djevica. Oboje su zemljani znakovi i to im pomaže jer imaju jednak koncept bliskosti i stabilnosti.

JARAC – jako strastveni odnos Bikovi mogu stvoriti s osobama u znaku Jarca, a s obzirom na radišnost oba znaka skupa će stvoriti vrlo sigurnu budućnost.

RIBA – romantika i erotičnost krasi vezu Bikova i Riba.

BLIZANCI

Riječ je o osobama dobrog srca, ali dualne naravi što se očituje promjenama raspoloženja. Blizanac je u jednom trenutku nasmijan i društven, a u drugome povučen i šutljiv. Zbog toga ih je ponekada jako teško „čitati“, ali se vrlo lako pada pod njihov lepršav i karizmatični utjecaj.

Što se tiče ljubavnog života blizanci su uvijek u potrazi za partnerom koji će ih stimulirati i otvoriti mogućnost vođenja vrlo britkih i konstruktivnih razgovora. Osoba koja je u vezi s Blizancem mora neprestano stimulirati vezu i unositi se u nju strastveno baš kako to čine i Blizanci.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

OVAN – ova se dva znaka dobro slažu zbog svoje komunikativnosti i druželjubivosti. Vole izlaziti i putovati, a odlično se slažu i u seksu.

LAV – odličan seksualni život i međusobno razumijevanje odlika je njihovog međusobnog odnosa.

VAGA – Blizanci i Vage imaju dinamičnu vezu i odličnu komunikaciju.

VODENJAK – u vezi Vodenjaka i Blizanaca uvijek ima mnogo akcije i uzbuđenja pa je njihova veza vrlo dinamična.

RAK

Oklop koji rakovi nose samo je njihov način kako zaštiti bogati emocionalni život i kreativnost kojom se ne vole razbacivati, ali je imaju u obilju. Rakovi su poznati po svojim izljevima ljubavi i potrebi da se brinu za sve ljude koji su im bliski i koje žele imati u svom bliskom krugu.

Također su poznati po odanosti pa je to karakteristika koju traže i kod partnera. Za održavanje i produbljivanje bilo kakve veze s osobom rođenom u horoskopskom znaku Raka potrebna je strpljivost jer se oni teško otvaraju i skidaju svoj emocionalni oklop. No jednom kada to učine i puste vas u svoj život bit ćete i više nego bogato nagrađeni.

Rakovi nikada neće imati romantičnu ili prijateljsku vezu s površnim ljudima koji nisu sposobni imati duboki i kompleksan unutrašnji život.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BIK – ovo je veza između velikih gurmana koji se lijepo slažu i poštuju. Iako se radi o jednostavnim i izravnim ljudima, ovi znakovi imaju prilično izravnu komunikaciju i to im pomaže.

DJEVICA – Djevica I Rak traže sigurnost jedno u drugome pa će se lako sporazumijevati. Djevica također često svojom racionalnošću pomaže emocionalnom raku.

ŠKORPION – jaka veza dva emotivna znaka koja rezultira odličnim seksom i sporazumijevanjem bez puno riječi. Jedan drugoga čita kao otvorenu knjigu.

RIBA – riječ je o ljubavi na prvi pogled koja stvara nježnu i intuitivnu vezu. Oba partnera moraju imati jasnu viziju budućnosti, ali se ona često preklapa na idealan način.

LAV

Lav je horoskopski znak koji otkriva ljude stvorene da postanu vođe. Riječ je o ljudima koji vole biti u centru pažnje, a ugodno su i veselo društvo.

Lavovi su najizravniji horoskopski znak pa s njima uvijek znate na čemu ste i nikada neće morati pogađati što misle. Imaju optimističan pogled na život pa im je jako bitno da budu okruženi takvim ljudima i da su im ljubavni partneri isto takvi karakterom. 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

OVAN – strastvena veza temeljena na fizičkoj privlačnosti.

BLIZANCI – odličan spoj intelekta i tjelesne privlačnosti. Ovakvi znakovi će se ponekad boriti za pažnju, ali će imati dobro iskustvo zajedno.

VAGA – povezuje ih ljubav prema društvu i ugodnom životu. 

STRIJELAC – Lav i Strijelac će stvoriti vezu koja se temelji na dinamičnosti i društvenosti.

DJEVICA

Djevica je horoskopski znak poznat po svojoj pretjeranoj ljubavi prema analiziranju svega oko sebe. Vrlo je praktična i radišna te izuzetno posvećena svom poslu. Na isti način funkcionira i u vezi pa osoba koja želi biti partner Djevice mora biti odana. 

Djevice ne vole pretjerano pokazivanje osjećaja, ali intimno su vezane uz svoje romantične partnere. 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BIK – jaka prijateljska veza koja se pretvara u neraskidivi zavjet na svim poljima života, uključujući i seks. Općenito ova kombinacija znakova daje stabilnost i razumijevanje.

RAK – riječ je o vezi između dva osjetljiva znaka pa će se ona temeljiti na poštovanju, predanosti i lojalnosti.

ŠKORPION – snažna seksualna veza u kojoj će Škorpion voditi glavnu riječ.

JARAC – stabilan odnos pun poštovanja i ljubavi. Jarac ima prilično razumnu narav pa se izuzetno dobro slaže s djevicom.

VAGA

Vaga je miroljubiv horoskopski znak koji ne voli biti sam i konstantno traži društvo. Razlog tome je njihova ljubav prema druženju i vođenju kvalitetnih razgovora, osobito u temama kao što je umjetnost. Vage imaju jako razvijen osjećaj za lijepo i mnoge imaju razvijenu umjetničku crtu.

Vaga je izričito osjetljiva na nepravdu i napad na slabije prema kojima će se ponašati vrlo zaštitnički i obrambeno. Nejednakost i bilo koja vrsta mobinga kod Vaga će uzrokovati oštar odgovor. 

Vage traže smirene partnere koji vole harmoniju, koji su širokogrudni i koji se vole opustiti.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BLIZANCI – povezuje ih komunikativnost i druželjubivost, a veza im jača s godinama.

LAV – jedan drugome su velika potpora i ne stide se izražavati divljenje jedan prema drugome.

STRIJELAC – ugodna i zabavna veza koja će biti sve stabilnija. 

VODENJAK – iznimna kompatibilnost u pogledima na život i u seksu.

ŠKORPION

Škorpioni su horoskopski znak poznat po mirnoći u svim situacijama, a ljudi kojima su okruženi imaju povjerenja u njih jer su škorpioni poznati po čuvanju tajni. Zbog činjenice da vrlo rijetko pokazuju svoje osjećaje oni se čine tajanstvenima pa ih mnogi pokušavaju dokučiti i otkriti što više o njima. 

S obzirom na to da su nepovjerljivi treba im puno više vremena da steknu nečije povjerenje i tek tada je moguće s njima ostvariti ljubavnu vezu. Partner mora biti strpljivog karaktera jer se škorpioni teško otvaraju, ali zauzvrat će dobiti kreativnog i strastvenog partnera.

Škorpioni iznimno cijene iskrenost i inteligenciju stoga se pred njima ne mogu imati tajne jer ih oni ubrzo otkrivaju.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

RAK – veza puna povjerenja i snažnih zajedničkih maštarija.

DJEVICE – dobra veza u kojoj oba znaka s vremenom nauče prestati prigovarati i biti zlopamtila. Potrebna je mala prilagodba oba znaka, ali kad se desi, radi se o vrlo jakoj povezanosti.

JARAC – veza koja dobro funkcionira jer je riječ o dva posesivna horoskopska znaka koji će paziti da ne povrijede jedan drugoga.

RIBA – sigurno najčvršću vezu Škorpion ima s Ribom jer su oba znaka željna ljubavi i pažnje pa je jedni drugima i pružaju.

STRIJELAC

Već i ptice na grani znaju da je strijelcima u životu najvažnija sloboda. Ne vole kad im se govori što da rade, a najdraže im je provoditi vrijeme vani, pod vedrim nebom. Strijelci su ekstroverti, katkada i pretjerani pa ne odgovaraju nekim horoskopskim znakovima, primjerice Škorpionu. Vrlo su elokventni i znatiželjni, a posebni su ljubitelji putovanja i upoznavanja novih kultura.

S obzirom na visoku razinu zaigranosti koju ima u sebi, Strijelac u partneru traži opuštenost, osjećajnost i duhovitost, a posebno cijeni partnera koji ima avanturistički duh.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

OVAN – strastvena i temperamentna veza u kojoj se ova dva znaka privlače kao magneti. Teško ih je razdvojiti jednom kad nađu zajednički jezik.

VAGA – ugodna veza, ali ju je potrebno jako čuvati.

LAV – Strijelac se odlično slaže s Lavom jer su oboje zabavni, društveni i vatreni. 

VODENJAK – međusobno poštivanje i davanje slobode krasi vezu između Vodenjaka i Strijelca.

JARAC

Kad govorimo o ljudima rođenim u znaku Jarca govorimo o izuzetno marljivim osobama koje su disciplinirane i vrlo etične. Često imaju uspješne karijere jer su jako predani poslu. Katkad je teško komunicirati s njima jer znaju biti tvrdoglave i nametati svoje mišljenje. Iako izgledaju i zvuče strogo, riječ je o ljudima tople unutrašnjosti, te dobrim i velikodušnim kolegama.

Najbolji partner Jarcu je osjećajna osoba koja cijeni iskrenosti i koja će moći pronaći način kako omekšati tvrdoglavi karakter svog partnera.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BIK – oba znaka su vrlo praktična pa će se lako dogovarati oko svega. Povezanost će rasti s godinama pa će ubrzo postati nerazdvojni.

DJEVICA – veže ih sličan stav prema životu i njegovim vrijednostima. Oboje žele biti situirani i imati kvalitetnu vezu pa im ponekad može nedostajati dinamike, ali je povezanost jaka.

RIBE – jaka intuitivna veza ispunjena podrškom. Oba znaka su vrlo otvorena i komunikativna kad se dobro spoje.

VODENJAK

Osobe ovog znaka su veliki pobornici altruizma pa stalno pomažu drugim ljudima, životinjama i slično. S obzirom na jak mentalni sklop vodenjaka, koji zahtijeva stalnu intelektualnu stimulaciju, oni se okružuju ljudima koji vole razgovarati, koji su skloni vizionarskom pogledu na život i koji su jednako kreativni.

Partner kojeg će vodenjak cijeniti mora biti iskren, neovisan i intelektualno poticajan.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

OVAN – vezu Ovna i Vodenjaka krasi fatalna privlačnost i dinamičnost. Odgovara im pouzdanost partnera i njegov zanos.

BLIZANCI – s obzirom na to da su oboje individualisti dat će jedan drugome prostora za slobodu.

VAGA – svađe u ovoj vezi ne traju jer ne vole napetost u vezi. Oba znaka su koliko-toliko popustljiva.

STRIJELAC – imaju zajednički smisao za humor. Humor gradi njihovu povezanost na jednostavan i nevin način.

RIBE

Kreativci nježnog srca često se rađaju u horoskopskom znaku Ribe. One su jako intuitivne i suosjećajne, a s obzirom na to da su jako maštovite nikada im nije dosadno. Krasi ih velika empatičnost i osjećajnost i nikada neće tražiti nešto zauzvrat.

Ribe traže partnere koji se mogu duboko emocionalno povezati i koji će ih zadovoljavati na istoj razini kao što će i oni njih. Bitna im je odanost i brižnost pa se na njih uvijek mogu oslanjati.

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA – NAJBOLJE LJUBAVNE KOMBINACIJE:

BIK – oboje su kućni tipovi i vole sigurnost doma. Bik će biti snažniji i onaj koji rješava probleme dok će Riba biti romantičnija i nježnija.

ŠKORPION – jaka i strastvena veza u kojoj ponekad dolazi do iskrenja zbog njihove ljubomorne naravi.