Kladionice u Hrvatskoj i regiji postaju sve konkurentnije

Foto: Pixabay

U Hrvatskoj je klađenje iznimno popularna aktivnost među punoljetnim osobama. Iz godine u godinu hrvatske kladionice postaju sve konkurentnije nekim većim i poznatijim kladionicama, iako još uvijek ima puno toga na čemu se može poraditi. Kladionice u Hrvatskoj su danas postale jako pristupačne, a sve što je potrebno za online klađenje jest imati pristup Internetu te, naravno, uređaj poput računala, mobitela ili tableta.

Povijest hrvatskih kladionica

Povijest klađenja na ovim prostorima seže još u doba Jugoslavije kada je klađenje bilo ograničeno kao i mjesta na kojima se moglo kladiti. Danas je situacija puno drugačija. Glavni razlog tome je ponajviše činjenica da je 2002. godine donesen novi zakon koji je ukinuo sva nekadašnja ograničenja. Idući korak kojim su se pratili trendovi većih i poznatijih europskih kladionica bilo je kreiranje mogućnosti online klađenja koje je danas gotovo u potpunosti zamijenilo klasični način klađenja kakav smo nekoć znali.

Mobilno klađenje u Hrvatskoj

Kao što smo rekli, online klađenje je zbog svoje pristupačnosti i jednostavnosti uvelike zasjenilo tradicionalne načine uplate listića. Online kladionice su iz dana u dan unaprjeđivale svoju ponudu, izgled i funkcionalnost te su svoje značajke prilagođavale potrebama igrača. Sukladno tome, velika većina online kladionica razvila je mobilne aplikacije koje su dostupne za sve tipove mobilnih uređaja. Online kladionice pokušavaju biti što modernije i inovativnije, a različite privlačne ponude i bonusi tako se nude i igračima iz Hrvatske. Popularni pružatelji usluga igara na sreću poput, primjerice, WWin kladionice redovito nude zanimljive promocije za sve svoje igrače putem Interneta.

Najbolje aplikacije za klađenje u Hrvatskoj

Brojne online kladionice svojim igračima stavljaju na raspolaganje korištenje mobilne verzije stranice, ali i preuzimanje mobilne aplikacije koja ne samo da štedi vrijeme nego ujedno omogućuje i dinamičnije klađenje. Jedna od popularnijih aplikacija za mobilno klađenje je ona WWin kladionice koja osim sportskog klađenja omogućuje i prijenose uživo pojedinih događanja.

Sportsko klađenje u Hrvatskoj

Kladionice u Hrvatskoj
Foto: Pixabay

Sportsko je klađenje regulirano od strane države. Hrvatski igrači mogu se kladiti online i u domaćim i u stranim kladionicama. Osobito je velik broj ovih zadnjih, budući da ne trebaju biti registrirane u Hrvatskoj, niti moraju plaćati naknadu da bi hrvatskim igračima omogućile online klađenje. Posebno treba spomenuti da takve kladionice imaju bolju i veću ponudu te više različitih opcija za klađenje. 

Uobičajene metode uplaćivanja u online kladionice u Hrvatskoj

Hrvati puno pažnje posvećuju metodama plaćanja te se odlučuju za onu koja omogućuje brzu i neometanu transakciju. Naravno, nemaju  sve kladionice u svojoj ponudi jednake metode uplate i isplate, a taj je detalj vrlo bitan faktor kad je riječ o samom odabiru kladionice u kojoj igrati. Najčešće metode uplate u Hrvatskoj su korištenjem kreditnih kartica, različitih bonova, e-novčanika ili općom uplatnicom. Ne treba zaboraviti da postoji i mogućnost uplate u samoj poslovnici budući da velika većina hrvatskih kladionica ima i svoje fizičke poslovnice u kojima se uplata može odraditi brzo i sigurno.