Igre kojima će se kratiti vrijeme ovog ljeta

Foto: Unsplash/Florian Olivo

Dolaze nam najtopliji mjeseci u godini u kojima ćemo mnogo vremena provoditi u hladu ili u klimatiziranom prostoru, a kratiti vrijeme prije nego što temperature predvečer malo padnu uvijek možete igranjem igara na vašem mobitelu ili računalu…

Ljeto je doba kada se mnogo toga može raditi na otvorenom, no ne baš cijeli dan, jer temperature će biti izuzetno visoke u popodnevnima satima.

Prije nego što malu padnu i daju vam priliku predvečer uživati u toplom zraku, vrijeme uvijek možete kratiti različitim igrama, smješteni negdje u hladu ili u prostoru opremljenom barem ventilatorom, ako ne i klima uređajem.

Izdvajamo igre koje bi ovog ljeta mogle biti hit u Hrvatskoj, jer u isto vrijeme i opuštaju i traže od vas određenu razinu mentalnog napora, kako biste postigli rezultate koje priželjkujete…

Kartaške igre

Prošla su vremena kada su nam trebale igraće karte kako bismo mogli kratiti vrijeme kartanjem. Danas se sve nalazi na Internetu, na specijaliziranim stranicama posvećenima kartaškim igrama, ali i u različitim online casinima.

Pa tako danas ne samo što možete igrati belu na internetu, već je tu i briškula, za one koji više vole tršćanske karte i uzbuđenja koja sa sobom donose. Možete igrati u sobama u kojima ćete pozvati svoje prijatelje, ali i protiv nepoznatih igrača, što također može biti vrlo zanimljivo i pomoći da vam brže prođe vrijeme…

Igre znanja

Foto: Unsplash/Jessica Lewis

U prošlosti smo rješavali križaljke na plaži, a danas naše moždane vijuge naprežemo uz pomoć aplikacija dostupnih na našem mobitelu.

Mnogo je načina kako iskušati svoje znanje, igrajući samostalno ili protiv drugih igrača. Uvijek su vam dostupni različiti kvizovi, kao i sve popularniji Wordle, a odlično je što ne morate upisivati svoj JBMG, OIB niti neki drugi osobni podatak prilikom registracije, već je dovoljno odrediti si nadimak da biste testirali vlastito znanje.

Svoje znanje i inteligenciju imate priliku iskušavati na različitim područjima, od jezikoslovlja, povijesti i zemljopisa do sporta, umjetnosti i politike. A najveći gušt igrati je takve igre protiv prijatelja, pogotovo ako ih redovito pobjeđujete, a znate koliko ih to frustrira…

Video slotovi

Nema ljetnije igre od video slotova koje ćete pronaći u svakoj hrvatskoj internetskoj kockarnici, danas dostupnih na vašem mobilnom telefonu. Blještave boje, upečatljivi zvukovi i intrigantna priča ono je što krasi ovaj tip casino igara, a u posljednje vrijeme na njima se u našoj zemlji dijele i milijunski jackpotovi.

Izbor slotova je zaista raskošan pa ih tako Rizk nudi više od tisuću na svojoj online stranici, a niti drugi priređivači igara na sreću ne zaostaju.

Bilo da želite igrati slot posvećen tematici traganja za blagom ili vas ipak više privlači voće, životinjsko carstvo i glamur, lako ćete pronaći nešto baš za vas. Samo nemojte pretjerati s ulaganjima po svakoj vrtnji i uvijek držite emocije pod čvrstom kontrolom.

Gaming

Za kraj, moramo spomenuti i malo ozbiljnije igre, u kojima možda nećete moći na pravi način uživati na mobitelu, ali će vam itekako biti gušt uroniti u njih na vašem računalu ili igraćoj konzoli.

Naravno, govorimo o e-gamingu koji može biti odlično opuštanje tijekom ljeta, ali moguće je i da ćete se prilično oznojiti, pokušavajući dokazati svoju vještinu. Na raspolaganju su vam sportske simulacije, kao i različite pucačine, arkadne igre, kao i bezbroj vrsta strategija, koje se mogu igrati samostalno, ali i s drugim igračima.

Dakle, izbor igara je zaista širok i dostupan svakome. A koju god igru izabrali za kraćenje vremena ovog ljeta, imajte na umu da su topli dani ipak stvoreni za uživanje na otvorenom pa kolike god vrućine bile vani, nemojte se baš cijeli dan zavući u svoja četiri zida i neprestano buljiti u ekran vašeg mobitela ili računala…